ZotGedraaid! - Partyband

INFO

Ben jij op zoek naar een party-band die garant staat voor een fantastisch feest? Dan moet je zeker kennis maken met ZOTGEDRAAID !!!

De coverband die jouw evenement naar grote hoogtes tilt !

Met een unieke mix van een DJ set en live muziek zorgen Speedo boy Koen, Beasty Tom en Turning Jordi voor een onvergetelijke ervaring die de hele avond blijft hangen.
Het ene moment gaat de zaal helemaal uit zijn dak op de laatste hits. Het volgende moment worden er klassiekers uit de mouw geschud waarbij de hele zaal uit volle borst meezingt. Het drietal vormt een perfecte muzikale match en begrijpt als geen ander hoe ze de sfeer erin krijgen.

Maar daar blijft het niet bij. De prachtige danseressen die de show vergezellen zorgen voor een visueel spektakel. Met hun elegante pasjes en professionele choreografieën zorgen ze voor net dat beetje extra. Hun aanwezigheid en energie wordt door het publiek altijd zeer gewaardeerd.

Kortom, ben je op zoek naar een coverband die de juiste sfeer kan creëren op jouw feest, dan is ZOTGEDRAAID dé band voor jou. Met hun unieke DJ set aangevuld met live muziek en danseressen weten zij het publiek elke keer weer te verrassen en vermaken. Aarzel niet langer en boek deze toppers voor jouw volgende evenement !


DUUR

100 minuten


PRIJS

vanaf 1350 euro excl. btw

Inbegrepen in deze prijs:

  • show met dj, zang, live muziek en danseressen
  • materialen en attributen
  • volledige inprikset
Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Partyplan

Contact

Voor een aangepaste offerte of extra informatie kan u ons altijd bereiken op:

Lees hier het privacybeleid