Fons en die van ons

INFO:

Fons en die van Ons ... doen het weer!

We bieden een nieuwe, wervelende liveshow van meer dan 1,5 uur waarin de hits van vroeger en nu zo onweerstaanbaar voorbijflitsen dat stilstaan voor niemand een optie is.
Overgoten met een flinke dosis humor, een enorme meezingfactor en de meest originele bindteksten is deze show voor ieder publiek een belevenis die zijn gelijke niet kent.

Fons en die van Ons biedt een totaalconcept. Naast de beste muziek krijgt u ook een prachtig decor, en wordt de hele show versterkt en afgewerkt met een magnifieke LEDwall, lichtshow en begeleidende visuele effecten.

Maak kennis met (F)ons!

Zes ervaren en professionele muzikanten geven gestalte aan perfect uitgewerkte typetjes, die in geheel eigen stijl de beste hits van vroeger en nu op u loslaten. Noem hen gerust de origineelste partyband van Vlaanderen! Genres worden beter gemixt dan de soep in een gemiddeld rusthuis, medley's geserveerd in een jasje uit grootmoeders tijd en dit alles afgekruid met een flinke dosis humor.

Ondersteund door een make-up artist en drie techniekers zetten ze bijna wekelijks ergens in Vlaanderen een plein of zaal op zijn kop. Met meer dan 120 optredens tussen 2015 en 2019 is Fons en die van Ons ongetwijfeld de revelatie van de afgelopen jaren te noemen.


Referenties: Genk on Stage, Muziekterras Hasselt, FM Goud Zomert Peer, Brustem Bruist, medewerkersfeest Graspop, personeelsfeest Daikin Europe en tal van andere evenementen.

Walkaround!

Voor en na de show doen de bandleden een rondgang van ongeveer 15 minuten tussen het publiek. Kan Madeleine het libido van Fons onder controle houden? Is een groepje 80-jarigen nog in staat om een moshpit te starten? U ontdekt het allemaal en nog veel meer ...
Ambiance, nieuwe ontmoetingen en hilariteit gegarandeerd!

Prijs

De prijs voor de show "Fons en die van Ons ... doen het weer" bedraagt 2990 EUR ex BTW.
Hierbij is inbegrepen:

 • walkaround voor en na de show (2 x 15 minuten)
 • live show Fons en die van Ons ... doen het weer!
 • eigen inprikset (microfoon, kabels, in-ear systeem)
 • ledwall
 • FOH mengtafel (Digico) + technieker
 • lichttafel grandMA + technieker

Niet inbegrepen:

 • podium (minimaal 8 op 4 meter - vrije hoogte achterkant podium min 2 meter)
 • geluids- en lichtinstallatie
 • km vergoeding voor optredens meer dan 25 km vanuit Genk


Diedjee Fons

Wenst u aanvullend op de show nog een verlenging van het feestgedruis? Dan kan u Diedjee Fons nog extra boeken.

Voor slechts 250 EUR ex BTW, draait Diedjee Fons 1 uur lang de vetste plaatjes in een wervelende mix zodat uw gasten nog langer kunnen doorfeesten.


Extra informatie

 • Fons en die van Ons is een partyband en daarom minder geschikt voor optredens bij een zittend publiek.
 • Fons en die van Ons tourt met een volledige eigen inprikset. Hierdoor kunt u kosten besparen op de PA-installatie, wij hebben enkel een geluidssysteem voor de zaal nodig, geen microfoons, monitors, statieven, cablage...


Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Partyplan

Contact

Voor een aangepaste offerte of extra informatie kan u ons altijd bereiken op:

Lees hier het privacybeleid