Partyplan Logo

De knotsgekke Social D. Dj's

Knotsgekke Social D DJ's - corona

A. THE PARTY KIDZ MINISHOW

Ben jij het ook beu om binnen stil te zitten, niet te kunnen swingen… Dan komen deze 2 knotsgekke Dj’s graag langs. Uiteraard met de nodige afstand van elkaar. Hoe doen we dat? Zingen, dansen en feesten zonder aan elkaar te komen. Op een ludieke manier overlopen we de maatregelen. Met een spelelement blijven de kinderen in hun eigen ruimte. Krijgen ze nog steeds een verassing? Natuurlijk! Want feesten kan ook coronaproof! Ook mogelijk met danseres of zangeres.

Ideaal voor: gemeenten, steden, kleine events, opvang, Speelpleinwerking, privéfeestjes, kampen,…


B. MOBIELE DJ (ENTERTAINMENT VOOR GROOT EN KLEIN / JONG EN OUD)

Ik schreeuw het van de daken, dat wij jullie zo hard missen… ‘Wij komen naar jou’ nemen wij heel letterlijk! Volledig mobiel rijden wij met onze geluidsinstallatie bedient door onze talentrijke DJ en animator door de straten. Kan jouw braderie, kermis, massa-event… niet doorgaan? Dan brengen wij toch een streepje muziek en entertainment naar jullie inwoners.
Inspelend op de doelgroep passen wij onze muziek aan. Van een echte schlagermedley aan het rusthuis, naar tommorowland op het pleintje. Komen de kids buiten hebben we ook een aangepaste playlist. En voor de ouders mag het ook even fout gaan met klassiekers, 90’s, enz… Kijk een carnavalwagen voor de deur, dan spelen wij even een carnavalsmedley…
Een danspasje op de oprit of in je kot met muziek voor je deur. Dan boek je deze knotsgekke DJ’s.

Ideaal voor: steden, gemeenten, handelaars, middenstand,…

C. MOBIEL LIVE (ENTERTAINMENT VOOR GROOT EN KLEIN / JONG EN OUD)

Het concept van onze mobiele DJ’s bouwen we verder uit met Elise. Elise is onze vaste
zangeres. Ze brengt naast de DJ en animator een extra touch aan het concept door het Live zingen van liedjes. Een leuke afwisseling tussen DJ-set, Live zang en een ludieke animator.

Ideaal voor: steden, gemeenten, handelaars, middenstand,…

5ebaca8a8b9b4.jpg

* alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Contact

Partyplan 4U

Tom Esters

0496 / 89.66.90

info@partyplan.be

Lees hier het privacybeleid